DBFU


Dansk BilForhandler Union er stiftet i 1996

DBFU har samlet en bred skare af seriøse brugtbilforhandlere i brancheorganisation som arbejder for at sikre forbrugerne en tryg handel når de køber bil hos foreningens medlemmer.

DBFU stiller løbende krav til medlemmerne - i forhold til at overholde, den til enhver tid gældende lovgivning, men også i forhold til etik, moral og god foretningsskik. Derfor er det heller ikke alle bilforhandler , der kan blive optager som medlem.

DBFU er høringsberettiget part i stort set alle lovgivningsmæssige spørgsmål, der har med bilkøb at gøre, Organisationen har desuden et godt samarbejde og løbende dialog med Forbrugerstyrelsen, FDM og andre forbrugerorganisationer om informaition og vejledning når det handler om køb af brugt bil.

Alle medlemmer af DBFU er tilsluttet Ankenævn for biler, hvor eventuelle tvister der måtte opstå kan blive afgjort hurtigt og effektivt.

Alle medlemmer af DBFU er tilsluttet foreningens BrugBilGarantilFond som sikrer, at ingen bilkøberer risikere at stå med et tap som følge af et uerholdeligt krav mod et medlem af organisationene.

At være medlem  af DBFU er både et prædikat og en forpligtelse for de forhandler, der er medlem af organisationen.

 
 
 
Udviklet af Bilinfo